Kom og hør et ærligt og personligt foredrag om en kunstmalers liv – en kunstmaler, der ikke havde modet til at male farver på et hvidt lærred. En historie om nordjyden og kunstmaleren Poul Erik Bermann.

Foredraget og finder sted søndag den 27. november 2022 kl. 14.00 -15.00 i udstillingslokalet, Morsø Kunstforening, Holmen 7 C, 7900 Nykøbing Mors. Fortællingen suppleres med projekterede illustrationer, og der bliver mulighed for at kommentere undervejs.

Poul Erik fortæller om 40 års kunststudie til den grænseoverskridende dag i 2007, hvor en weekend, blev afgørende for hans kunstmalerfremtid og kunststilart. Ingen skal være i tvivl om at Poul Eriks inspiration har ståsted i Cobra-malernes arbejde.

Poul Erik vil også gerne gennemgå de arbejdsprocesser – malerteknikker, som han anvender i sit arbejde. Det er også vigtigt at værkerne har en historie at fortælle, så beskuerne kigger på detaljer i værkerne, finder sine egne historie. I kunstnerens univers kan kunst skabe harmoni og glæde i familier og i virksomheder.

I foredraget indgår også, at Poul Erik fortæller om de nedslag, som har haft afgørende betydning for hans kunstmaler-karriere.

Til slut vil der være plads til et nærmere studie af Poul Eriks ophængte værker og høre, hvorfor værktitler er vigtigt for Poul Erik.

Der kræves ingen tilmelding og deltagelse er gratis.

Poul Erik Bermann udstiller tirsdag-søndag fra 26.11. – 22.02.22 i Morsø Kunstforening ’Årsskifteudstilling’ og igen i weekends 07.01 – 29.01.23

Læs mere her: mk61.dk