Presseomtale

06. marts 2022 (nordjyske.dk)

Poul Erik skændtes med sin mor lige før hun døde: – Det har naget mig lige siden

“Livsglæde er også at forholde sig åbent til sin død og få klare linjer med sin kære, lyder det fra kunstner og foredragsholder Poul Erik Bermann”

Læs artiklen: nordjyske.dk (kræver login)


5. juni 2020 (sn.dk):

En kunstner skal sælge sig selv – men til ikke alle

“Det var så grænseoverskridende for mig. Jeg brugte en weekend på det, hvor jeg både grinede og græd og drak mig fuld. Men jeg fik malet et billede, og bagefter vidste jeg, at jeg var nødt til at blive ved. Det ændrede min person, siger han.”

Læs artiklen: www.sn.dk (kræver login)


5. juni 2020 (sn.dk):

Kunstner fik endelig sin egen varde: Nu drømmer han om en totempæl

“Poul Erik Bermann fik overtalt ejeren Karsten Krøyer og hans far Ole Krøyer til at hjælpe ham med at få bygget varden uden for hans dør, og det lykkedes, selv om de endte med at bruge 18-20 timer på det.”

Læs artiklen: www.sn.dk


4. maj 2020 (sn.dk):

Kunstner og ostemand bag: De frække kalve i gågaden

“Kunstneren Poul Erik Berman og ostemand Allan Hendrichsen har lavet farverige kalve som optakt til næste års Tour de France i Roskilde.”

Læs artiklen: www.sn.dk


1. maj 2020 (sn.dk):

Oste-kalve har fået nye farver

“De to tyrekalve foran Caseus Ost og Delikatesser har fået nye farver, efter at indehaver Allan Hendrichsen (tv) gav kunstneren Poul Erik Bermann lov til at udsmykke dem. Tanken er at sætte dem på auktion og lade pengene gå til udsatte børn.”

Læs artiklen: www.sn.dk


30. december 2017 (Kristelig Dagblad):

Billedkunstner: Det handler om kærlighed

“Poul Erik Bermann vil med sin kunst provokere os til at tage stilling til vores egen død. Han peger på, hvor altafgørende det er, at vi får talt sammen, inden det er for sent – og ikke mindst taget ordentlig afsked med hinanden.”

Læs artiklen: www.kristeligt-dagblad.dk


18. marts 2017 (sn.dk):

Pimp dit ride: Så vild er kunstnerens egen kiste

“Billedkunstneren Poul-Erik Bermann fra Roskilde har selv udsmykket den kiste, han vil begraves i, og den urne, hvor hans aske skal opbevares, inden den spredes i havet. Både kisten og urnen er en del af hans kommende udstilling »Til døden os skiller«.”

Læs artiklen: www.sn.dk