Foredrag

Introduktion til foredrag om “Til døden OS skiller”

Højskoleaften i Tårs Sognegård

”Tårsknægten” og vendelboen Poul Erik Bermann vender hjem for en aften

Torsdag den 3. marts 2022 kl. 18.30

Poul Erik ´s fødeegn er Høgsted. Han har været i lære som planteskolegartner i det daværende Højhave, og haft sin gang i Tårs Ugilt Idrætsforening.

I dag er Poul Erik autodidakt kunstner og foredragsholder. Han vil fortælle os om sin kunst om en bog som han har skrevet.

Bogens titel er ” Til døden OS skiller” og er en del af et større kunstprojekt. Udgangspunktet for bogen er Poul Eriks egne oplevelser, da hans mor og far døde.

I foredraget kommer han ind på egne bud på, hvad der skal til, for at have en ærlig og god dialog med sine kære, inden det er for sent.

Det handler om KÆRLIGHED, NÆRVÆR ÆRLIG KOMMUNIKATION, udtaler Poul Erik.

Aftenen begynder med spisning Kr. 100,-

Tilmelding til formand Edith Vaihøj tlf. 53601422 eller edithvaihoej@gmail.com, senest den 28. feb. 2022.

Vel mødt til en spændende aften.


Tidligere foredrag

Ågerup Sognegård, tirsdag den 5. november 2019

Johannes Larsens billeder, livet og kunsten” v. Poul Erik Bermann. Poul Erik Bermann fortolker og fortæller om kunstner Johannes Larsens arbejde og hans liv. Det kræver, at Bermann må over i hans egen rygsæk for at sætte sig ind i de forhold, som en kunstner arbejdede under for et halvt århundrede år siden


Kolding den 1. okt. 2019


Roskilde Bibliotek den 15. november 2018:”Arv på den gode måde”
LOF Roskilde Greve arrangerer foredrag i Roskilde om arv – arv som vi alle bliver berørt af. Foredraget i foregår på Roskilde Bibliotek 15. november 2018 Kl. 19:00 – 21:00. ”Arv på den gode måde” handler om, at vi alle kan gøre en forskel, så vi kan forlade denne jord, uden at pårørende bliver splittet.

Foredraget holdes af forfatter Poul Erik Bermann, der sidste år skrev bogen ”Til døden OS skiller” og advokat og konfliktmægler Allan Ohms. På Biblioteket i Roskilde kan du/I høre de to erfarende eksperter fortælle om deres erfaringer og I kan hent gode råd – så arven kan deles uden konflikt. De to foredragsholdere vil fortælle om muligheden for at afvæbne konflikter via positiv dialog og et godt testamente.

Tilmelding og info her


Når ARVEN skal deles…

Kom til foredrag og bliv klogere på, hvordan man håndterer konflikter i forbindelse med deling af arv.

Mange familier oplever konflikter, når arven skal deles.

Poul Erik Bermann, der er forfatter til bogen “Til døden OS skiller”, har hørt mange historier om arvestrid, når han har holdt foredrag om sin bog.

Har man fulgt med i TV2s dokumentar “Når arven splitter os”, ses det tydeligt, at ingen vinder i stridigheder om arv.

Konflikterne kan måske ikke helt undgås, når arven skal deles – men kan i hvert fald minimeres.

Poul Erik Bermann står bag bogen “Til døden OS skiller”, der udkom i 2017.

Poul Erik Bermann giver til dette foredrag gode råd om, hvordan pårørende gennem dialog kan minimere konflikter og undgå splittelse i forbindelse med deling af arv.

Tid og sted
Foredraget finder sted hos Landsforeningen Liv&Død den 4. april 2018 kl. 19-21 inklusiv pause med kaffe og te.

Tilmelding
Tilmelding er nødvendig, da der er et begrænset antal pladser. Tilmeldingen kan ske ved at skrive til mailadressen info@livogdoed.dk

Frist for tilmelding er den 3. april 2018 kl. 12. Først-til-mølle-princippet gælder.

Læs mere: http://livogdoed.dk/nyheder/foredrag-naar-arven-skal-deles/


Torsdag den 22. marts 2018 kl. 19.00: Til døden os skiller

Foredrag med Poul Erik Bermann i Verninge Kirke

Bogen ” Til Døden OS skiller” er en del af et større kunstprojekt. Forfatteren og kunstnerens udgangspunkt i bogen, er hans egne oplevelser, da hans mor og far dør.

”Da min mor pludselig dør, er vi er ikke de bedste venner, så moderens pludselige dødsfald, gav et træls aftryk i mig, som ikke kan slettes. Vi bør bliver bedre til at tale sammen, også om det tabubelagte emne – døden”

I bogen kommer jeg med mine bud på, hvad der skal til, for at have en ærlig og god dialog med sine kære, inden det er for sent. Bogen er også informativ og vejledende, om hvad man skal huske på, inden vi går bort. Menighedsrådet er vært med kaffe og kage.