Coaching af kreative sjæle

Jeg tilbyder min viden og erfaringer til kreative sjæle; kunstnere, designere og musikere, som ønsker udvikling.

Vi har så mange dygtige kreative sjæle i dette land, som kan sit håndværk, men kæmper med at nå sine mål og får sine ambitioner opfyldt.

Når man lever som kreativ sjæl, er der mange beslutninger der skal træffe, eksempel hvor kan man udstille sin kunst og til hvilke priser. En vigtig beslutning er, hvor mange penge kan og vil jeg bruge på mine kreative drømme. Skal man have en hjemmeside, Facebook- og Instagram-profil m.m.?

Jeg kan kun opfordre, alle kreative sjæle til at finde en eksterne samtalepartner, som man har tillid til og som kan være behjælpelig med at se nye sider, på alle sine vanskelige beslutninger.

I de mange år jeg har betrådt kunstuniverset og set mange talenter, som har fået deres drømme knust, grundet manglende viden om salg og markedsføring af sit arbejde.

Vi skal ikke glemme, at vi kreative sjæle har et stort ego og tro på egne evner, men ingen professionel idrætsmand (de har også et stort ego) kan vinde en OL-medalje, uden at have trænere, træningskollegaer, sparringspartnere m.m.

Vi kreative sjæle kan lære meget af idrætsverdenen.

Min baggrund for at være coach

Hvorfor er jeg overbevist om, at jeg kan vejlede og støtte dig, fordi jeg i over tredive år, har arbejdet med salg, salgspsykologi, personlighedsudvikling og planlægning.

Har studeret kunst i over fyrre år, før jeg selv turde begynde at male.

Har selv været kunstmaler i femten år og ved om nogen hvor hårdt det er, at øge kendskabsgraden til sin kunst og skabe sig en kunstkarriere.

Hvis du er usikker på hvad der skal til, for at du får succes med dit talent, så investere, jeg gerne 15 minutter af min tid, til at høre på dine udfordringer. Disse 15 minutter er gratis og uforpligtende.

Det store spørgsmål er, hvilke udfordringer du vil have hjælp til, men det vigtigste for mig er, at du er tryg ved, at vi tager udgangspunkt i dig og dine ønsker om hjælp.

Priser og fremgangsmåde

Step 1

  • 15 minutters gratis og uforpligtende telefonsamtale

Step 2
Du kan vælge – face-to-face møder med hjælp, vejledning, støtte, coaching og sparring:

  • 60 min. – kr. 650,-
  • 180 min. (3×60 min.) – kr. 1.800,-
  • 360 min. (6×60 min.) – kr. 3.450,-

Alle face-to-face møder bliver aftalt ud fra dine ønsker og behov. Til hver face-to-face møde, vil du modtage en dagsorden, med de emner, som vi i fællesskab har aftalt.

Hvis du vælger flere face-to-face møder, skal du også påregne, at der skal arbejdes med hjemmeopgaver, som fremsendes til mig og er et pkt. på dagsorden, til det kommende møde.

Succeskriterier

Resultatet du opnår, ved at få hjælp fra mig, er støtte og vejledning, få tydeliggjort (på skrift) dine drømme og mål, ud fra den økonomi du vil bruge på dit fremtidige kreative virke.

Du får udarbejdet et værdifuldt fundament, for din kreative udvikling.

Face-to-face møderne afholdes på Bolundsvej 11, 4000 Roskilde.

Kontakt info
Poul Erik Bermann
Telefon: 20264940
Mail: peb@poulerikbermann.dk